Gazi Ortaokulu

Vizyon: Yapdığı işin en iyisini yapan, başarmak mutlu olmaktır felsefesini güden, yeni değerlere önem veren, bilgiye ulaşmak yollarında zorlanmayan, mutlu olmayı bilen, üreten bireyler yetiştirmek. Her öğrencinin farklı olduğunu bilerek, bu farklı değerleri ortaya çıkararak geliştirmek. Esas işimiz insanların kişisel başarılarının ve bunun sonucunda da kapasitelerini arttırmak, başarı sözcüğünün anlamını yaşatmak. Okulumuzda bilgiye ulaşma ve öğrenme temel ihtiyaçtır. Okulumuz her veli için sosyal, kültürel ve öğrenme açısından her türlü fırsat veren bir kurumdur. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirinin öğrenmesine ve birbirinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanır. Okulumuzda, her gün herkes daha iyiye ulaşmak için çalışır. Biz bilincine ve değerine ulaşabilmek hedefimizdir. Yöneticilerin destek ve ilgileri, çalışanların katılımı ve destekleriyle eğitime ağılık verilerek başarının kolay olduğu alanlarda başlanıp en küçük başarının ödüllendirildiği eğitim öğretim ortamının oluşturulması için gayret ediyoruz.

Misyon: Bütün çalışanlarımızın temeli öğrencilerimizdir. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyulur. Öğrenci ve öğretmen arasındaki sevgi-saygı bağının gün geçtikçe geliştirilmesi, herkesin ortak hedefleri arasındadır. Biz duygusunun hakim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Türkçenin güzel konuşulması ve yazılması ortak değerimizdir. Okul-veli işbirliği sağlanarak, öğrencinin okulda kazandığı davranışların hayata geçirilebilmeleri için çalışılır. Başarının ekip çalışması, teşvik ve ödüllendirme ile artacağına inanırız. Okulumuzun fiziki şartları iyi ve gelişmeye elverişli olması ayrıcalığımızdır. Okulumuzun öğrencilerinin daha iyiye getirilmesi için gereken fedakarlığı yapmak ve bu doğrultuda çalışmak; okulumuzun kişiliğini oluşturur. Öğrencilerimizi Atatürk’ün çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmayı hedeflediği Türkiye idealine ulaşmayı amaç edinen; demokratik, laik, sosyal, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin temel değerlerine ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne inanmış bireyler olarak yetiştirmeyi temel bir ilke sayarız. Okulumuzun, başarılarından söz edilen okul olması ortak beklentimizdir.

Başarılar: ..

Saatler: 07:30 & 18:55
Isınma: KALORİFER
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 1005

WEB - https://diyarbakirgaziortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şehitlik Mahallesi Fabrika Caddesi No27 İl Milli Eğitim Müdürlüğü yanı YENİŞEHİR / DİYARBAKIR

Öğretim Şekli :İkili eğitim

Yerleşim Yeri -