Öğrenci ve Velilerimizin Dikkatine

Değerli Velilerimiz, hem Web sitemizden hem Watsap gruplarımızdan attığımız ders programımız hem her şey yoluna girince uygulayacağımız hem de 23 Kasım'dan 31 Aralık'a kadar EBA'daki canlı ders programımızdır. Sadece programda ders saat 7.30'da başlıyor EBA'da ise 8.30'da başladığı için ilk ders 8.30'da başlayacak. Hafta sonu kursumuz (DYK) ve yazılılar 31 Aralık'a kadar olmayacaktır. Bu süreçte öğrencilerimiz bol bol kitap okusunlar ve EBA'daki derslerine mutlaka katılsınlar. Öğrencilerimiz hafta içi de hafta sonu da sadece  saat 1 ile 4  arası dışarı çıkabilecekler. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmasınlar. Çıkmak zorunda kalırlarsa da mutlaka maskelerini taksınlar lütfen. Kurallara hep birlikte uyarsak bu olumsuz süreci atlatacağımıza inancım tam. Sağlığın telafisi maalesef yok ancak eğitim telafisi var. Sağlıkla kalın.

Berçem YALÇINKAYA

Ders Programı İçin Lütfen Tıklayınız...

20.11.2020 159