İyi Tatiller

Değerli Velilerimiz,

yarıyıl tatili başlıyor. Öğrenciler uzun bir çalışma döneminin meyvesi olarak karnelerini alacaklar. Karne bazı öğrenciler için mutluluk kaynağı olurken bazı öğrenciler için de korku kaynağı olabilmektedir. Hatta istenmeyen bazı durumlara da neden olabilmektedir. Çocuğun başarısını ve yeteneğini değerlendirmede nihai bir belge olmayan karne notlarını çok fazla ciddiye alarak yargılamak, onda telafisi olmayan yaralar açabilir. Oysa bu tatilde çocuğunuzun dinlenip eğlenmeye, zayıf derslerini görüp kendini toparlamaya ihtiyacı vardır. Onun daha keyifli ve faydalı bir tatil geçirmesi sizin elinizde. İster kırık notlarla, isterse de yıldızlı pekiyilerle dolu bir karne getirsin, anne-baba olarak ona sevgi ve şefkatinizi göstermeye devam etmelisiniz.

Gazi Ortaokulu Rehber Öğretmenleri

18.01.2024 124