DYK Kurslarımız Hakkında

Değerli Velilerimiz, 7'den 8'e geçen öğrencilerimiz için 11 Eylül'de sınava yönelik hafta sonu kurslarımız başlayacaktır. Salgının durumunun ne olacağını bilemediğimiz için okullar en kötü ihtimalle açılmasa bile sınava girecek olan öğrenciler için DYK olacaktır. Geçen sene ücretsiz kursumuza gelmeyip parayla dersaneye giden öğrencilerimizin birçoğu maalesef sınavda başarısız oldu. O yüzden ücretsiz ve verimli olan hafta sonu kursumuza tüm 8. Sınıflarımızı bekliyoruz.1O Haziran'da da kursumuz bitecektir. Kurs boyunca mazeretsiz 2 hafta kursa gelmeyen öğrencinin kaydı silinecektir. Seviye sınıfına hep karşıydım ancak DYK'da her ay deneme yaparak en yüksek puanlı öğrencileri rekabeti artırmak adına seviye sınıfına alacağız. 16 Ağustos Pazartesi günü saat 8'den saat akşam 5'e kadar DYK'ya gelmek isteyen öğrencilerimizin velisi okulda gelip dilekçe vermelidir. Duyarlı velilerimizi okula bekliyoruz.

Berçem YALÇINKAYA

14.08.2021 420